Εικόνα από Α' Λυκείου

Α' Λυκείου

Η Α' Λυκείου είναι μια εξαιρετικά κρίσιμη τάξη. Οι μαθητές θα εξετάζονται πλέον σε τράπεζα θεμάτων. Τα 37 χρόνια του εκπαιδευτικού μας έργου και οι χιλιάδες επιτυχόντες μας, αποδεικνύουν ότι τα Φροντιστήρια μας αποτελούν την καλύτερη επιλογή.

 

Οι μαθητές στο τέλος της κάθε τάξης, θα εξετάζονται σε θέματα τα οποία σε ποσοστό 50% θα κληρώνονται από μία κεντρική τράπεζα θεμάτων (ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΔΩ), ώστε να διασφαλίζεται η ομοιογένεια του βαθμού δυσκολίας των θεμάτων σε όλα τα σχολεία της χώρας.

Στο Φάσμα διδάσκουμε όλα τα κύρια μαθήματα, θεμελιώνουμε στέρεες βάσεις και φροντίζουμε να μην δημιουργηθεί κανένα γνωστικό κενό.

Στη διάρκεια της χρονιάς γίνονται οι απαραίτητες συναντήσεις με τον σύμβουλο επαγγελματικού προσανατολισμού.

Στόχος είναι ο μαθητής να μπορεί να ακολουθήσει οποιαδήποτε κατεύθυνση επιλέξει χωρίς κενά, έχοντας συνειδητοποιήσει με την βοήθεια των ειδικών τι του ταιριάζει.

Το καλοκαίρι μπορεί αν θέλει να ενισχυθεί με ειδικά μαθήματα προετοιμασίας.

Προγράμματα Σπουδών

Ελληνική Γλώσσα

ΜαθήματαΩΡΕΣ
ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ 2
ΑΡΧΑΙΑ 2

Μαθηματικά

ΜαθήματαΩΡΕΣ
ΑΛΓΕΒΡΑ 2
ΓΕΩΜΕΤΡΙΑ 2

Φυσικές Επιστήμες

ΜαθήματαΩΡΕΣ
ΦΥΣΙΚΗ 2
ΧΗΜΕΙΑ 1
  • Στις ώρες του πίνακα δεν συμπεριλαμβάνονται έκτακτες ώρες μαθημάτων που μπορούν να προγραμματιστούν σύμφωνα με την κρίση του διδάσκοντα, όπως και οι ώρες των προγραμματισμένων διαγωνισμάτων.
  • Οι μαθητές μας συμμετέχουν κατά τη διάρκεια του σχολικού έτους, σε 24 δίωρα διαγωνίσματα στα πρότυπα των πανελληνίων εξετάσεων, όπως και στα διαγωνίσματα προσομοίωσης της ΟΕΦΕ.
Παλαιό Φάληρο Νέα Σμύρνη