Οδηγίες συμμετοχής-παρακολούθησης Διαδικτυακής Εκδήλωσης 30.5.21

Οδηγίες συμμετοχής-παρακολούθησης Διαδικτυακής Εκδήλωσης 30.5.21

Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Πειραιά (Ε.Ε.Π.) σε συνεργασία με την Ομοσπονδία Εκπαιδευτικών Φροντιστών Ελλάδος (Ο.Ε.Φ.Ε.) και τον Σύλλογο Εκπαιδευτικών Φροντιστών Αττικής (Σ.Ε.Φ.Α.), διοργανώνει Εκδήλωση Επαγγελματικού Προσανατολισμού & Συμβουλευτικής με θέμα: «Η Επίδραση της Πανδημίας στους Μαθητές Λυκείου & η Ανάγκη Μαθησιακής - Συμβουλευτικής Υποστήριξης».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί Διαδικτυακά την Κυριακή 30 Μαΐου στις 11:00 π.μ.

Χαιρετισμό θα απευθύνουν ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Π. και Οικονομικός Επόπτης της Κ.Ε.Ε.Ε., κ. Ιωάννης Βουτσινάς και ο Πρόεδρος της Ο.Ε.Φ.Ε. και αντιπρόεδρος της Γ.Σ.Ε.Β.Ε.Ε., κ. Ιωάννης Βαφειαδάκης.

Προσκεκλημένοι ομιλητές θα είναι ο Δρ. Ταουσάνης Χρήστος, Διδάκτορας ΑΠΘ, Σύμβουλος σταδιοδρομίας και Συγγραφέας και η κα. Αξιωτίδου Αιμιλίζα, Οικογενειακή - Συστημική Ψυχοθεραπεύτρια.

Οι ομιλητές είναι από τους πλέον καταξιωμένους επιστήμονες του χώρου τους και θα αναλύσουν τη νέα πραγματικότητα του Λυκείου από το σχολικό έτος 2021-2022 καθώς και τις επιπτώσεις της πανδημίας στη ψυχική υγεία των εφήβων και τον ρόλο των ευρύτερων συστημάτων (οικογένειας – εκπαιδευτικών) στη μετάβασή τους στην μετά Covid εποχή.

Στο τέλος θα υπάρχει η δυνατότητα να τεθούν ερωτήσεις στους ομιλητές, τις οποίες θα απαντήσουν αναλυτικά.

Θεματικός Υπεύθυνος της Εκδήλωσης είναι το μέλος Δ.Σ. Ε.Ε.Π., Συντονιστής της Επιτροπής Εκπαίδευσης και Επιμόρφωσης Επαγγελματιών/μελών Ε.Ε.Π. και Ταμίας του Σ.Ε.Φ.Α., κ. Αντώνιος Μουράτος.

Για να μπορέσετε να συμμετάσχετε θα πρέπει να «πατήσετε» στον ακόλουθο σύνδεσμο και να κάνετε την εγγραφή σας:

https://employedu.clickmeeting.com/oefe-sefa-eep

Παλαιό Φάληρο Νέα Σμύρνη